49000
Book
In basket
Dynia z orzechami jako ratunek dla serca? Ziołowa pieczeń wspomagająca odporność? To możliwe! Jedzenie może nie tylko zminimalizować prawdopodobieństwo zachorowania, ale także przedłużyć nasze życie, poprawić nastrój, a nawet „naprawić” DNA. Dr Rupy Aujla, lekarz, założyciel organizacji Culinary Medicine UK, popularny podcaster i bestsellerowy autor, a także amator oryginalnych smaków, pokazuje, jak zmienić dietę oraz styl życia w lekarstwo. Łącząc rzetelną wiedzę naukową z ajurwedą i medycyną naturalną, wyjaśnia związek między żywieniem a chorobami, pokazuje, co dzięki zmianie diety mogą zyskać nasz mózg, skóra, odporność i samopoczucie oraz dlaczego niektóre pokarmy działają antynowotworowo.
Availability:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 Z (1 egz.)
Notes:
General note
Pierwszy z cyklu poradników "Dieta Doktora".
Funding information note
Zakupiono z dotacji otrzymanej ze Starostwa Powiatowego w Gnieźnie.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again